Endnu en butiksgigant åbner på Bispetorv Bycenter

2010-11-4
Torsdag den 11. november 2010 åbner TOYS”R”US et 1.500 kvm. stort legetøjsmekka i Vendsyssels hovedstad Hjørring.
Det er med stolthed, at vi kan præsentere åbningen af et helt nyt butikskoncept for borgerne i Vendsyssel” – siger Projektudviklingschef Brian Svart fra HP Projektudvikling ”De julehandlende når, med denne åbning, at kunne foretage julehandlen i TOYS”R”US butikken. Vi har kæmpet en brav kamp for at nå det, og kan nu glæde os over at målet er nået
Nordens største legetøjskæde, TOYS”R”US, er kendt for det store udvalg af legetøj for børn i alle aldre. Butiksstørrelsen betyder, at store varer som havetrampoliner, gyngestativer, legehuse m.v. bliver en del af varesortimentet. Derudover rummer TOYS”R”US shop-in-shops konceptet, så kunderne får et bredt udvalg af mærker som Lego, Disney og en række af TOP-TOY-koncernens egne legetøjsbrand som Play2learn og Flexi-Trax. Den nye butik er nr. 14 i kæden af TOYS”R”US butikker landet over.
TOYS”R”US bliver nabo til Føtex, der åbnede i september, og der er flere stærke koncepter på vej. Allerede den 15. november åbner endnu en gigant – nemlig Elgiganten.

 
WENBOVEJ A/S - Aalborgvej 576 - Harken - Postboks 1012 - 9800 Hjørring - Tlf: 20 24 74 12